Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
@anca16
Anuntul privind admiterea la sng apare dupa cel de admitere la inm, asta inseamna ca, daca cel privind admiterea la inm apare la sfarsitul lunii iunie, la inceputul lunii iulie vom stii si noi cand vom sustine examenul. In fiecare an admiterea la sng a fost cu o saptamana dupa inm.
Eu termin saptamana aceasta cu procedura civila si incep de la 1 iunie cu procedura penala. Legile le las pentru iulie, iar in august vreau sa repet, asta daca nu apar diverse probleme si sa trebuiasca sa ma abat de la programul facut.B-)
Tu cum stai cu materia?;)
Mersi pentru raspuns,Nac!
Si eu sper sa termin sapt asta cu proc.civ. si, la fel ca si tine, penalul in iunie, organizarea- iulie si repetare- august!
:)
Sper sa fie bine!
ref anunt concurs grefieri CA C-ta, e singurul anunt, cred, unde se cere vechime in specialitate, cu alte cuv. pot articipa doar cei care sunt grefieri. Are cineva informatii ref la acest subiect? multumesc
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)