Buna ziua.
Ma voi casatori peste cateva luni. Eu am un apartament luat prin credit ipotecar, viitorul sot are casa, bani si masini , dar toate bunurile sunt trecute pe numele parintilor.
Avand in vedere ca el nu are nicio proprietate, iar eu un apartament cu credit ipotecar, ma intreb daca nu ar ttebui sa incheiem un contract prenuptial. Nu se stie niciodata ce se poate intampla ( el nu are nimic pe numele lui) asa ca doresc un sfat din partea fumneavoastra. Fac precizarea ca fiecare avem cate un copil din casniciile anterioare.
Da, se poate încheia la notar un contract prenupțial cu privire la patrimoniul fiecărui soț. Puteți opta pentru a avea fiecare in timpul căsătoriei patrimoniul lui
Am cumparat acest apartament prin credit ipotecar. Eu voi plati ratele si dupa casatoriei. Sa inteleg ca va deveni bun comun? Cum sa fac sa imipastrez apartamentul fara sa am surprize?
Am cumparat acest apartament prin credit ipotecar. Eu voi plati ratele si dupa casatoriei. Sa inteleg ca va deveni bun comun? Cum sa fac sa imipastrez apartamentul fara sa am surprize?