avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Informatie privind taxa auto !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Informatie privind taxa auto !

Buna ziua pot recupera taxa auto daca cand am achizitionat masina avea taxa platita si nerecuperata ? In pretul masini a intrat si taxa aferenta .
Cel mai recent răspuns: Muşat Alexandru , utilizator 10:59, 30 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto nik2003 nik2003 Locuiesc in Germania, dar am masina inmatriculata in Romania. Dupa legile din Germania sunt obligat sa inmatriculez masina pe Germania. Masina are taxa platita ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ContSters331159 ContSters331159 Buna ziua,am o mare nelamurire in privinta taxei auto!am cumparat o masina in ianuarie 2013 ,in luna martie 2013 am scos de la anaf adeverinta precum taxa auto ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa auto recuperata de doua zile bogdano18 bogdano18 Buna ziua, Doresc sa vand o masina. Am castigat procesul de recuperare al taxei auto in urma cu 2 zile (dar inca nu am primit banii), deci intentionez sa o ... (vezi toată discuția)