grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

Babic 
	    	Utilizator

Babic 
	    	Utilizator	    

grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

Babic 
	    	Utilizator

Babic 
	    	Utilizator	    

Babic 
	    	Utilizator

Babic 
	    	Utilizator	    

lauriana74	                   

cum se poate renunta la repartitoarele de caldura montate in apartament? dupa renuntare, cum se va face plata caldurii? contorizat? (vezi toată discuția)
	                    lauriana74	                   

cum se poate renunta la repartitoarele de caldura montate in apartament? dupa renuntare, cum se va face plata caldurii? contorizat? (vezi toată discuția)

drg75	                   

Am constatat in blocul in care locuiesc o \"ceata\" destul de deasa in ceea ce priveste intelegerea aspectelor legate calculul cotelor de caldura cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
	                    drg75	                   

Am constatat in blocul in care locuiesc o \"ceata\" destul de deasa in ceea ce priveste intelegerea aspectelor legate calculul cotelor de caldura cu ajutorul ... (vezi toată discuția)

DEXX	                   

Buna ziua, 
Am avut in proprietate un apartament in bloc pana la data de 21.12.2012. Imobilul  avea repartitoare de caldura cu exceptia unui singur calorifer ... (vezi toată discuția)
	                    DEXX	                   

Buna ziua, 
Am avut in proprietate un apartament in bloc pana la data de 21.12.2012. Imobilul  avea repartitoare de caldura cu exceptia unui singur calorifer ... (vezi toată discuția)