avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... norme RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

norme RAR

Buna ziua
va rog sa ma ajutati cu o niste acte pe mail imi trebuie in atac in instanta .
Imi trebuie NORME JURIDICE INTERNE ALE RAR CARE REFLECTA RECAROSAREA UNEI MASINI .
Mail muresan_giulia@yahoo.com
Va rog din suflet .

multumesc
Omologarea in cazul recarosarii se acorda conform prevederilor disp Ordinului ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005.
La acordarea omologarii este necesara o adresa din partea service-ului autorizat RAR care a efectuat inlocuirea- din care sa rezulte identitatea vehiculului initial si cea a caroseriei inlocuite.
Acte necesare pentru Nota privind inlocuirea de caroserie
-cartea de identitate a vehiculului vechi in original;
-copie dupa actul de provenienta a vehiculului nou;
-actul de identitate al solicitantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recarosarea unui autovehicol lovit in strainatate uvi uvi - am o mare problema...ieri seara sotia mea a facut un accident (fara victime) pe un drum de tara ...acident soldat din fericire doar cu avarierea ... (vezi toată discuția)
Pentru schimbarea motorului este necesara autentificarea rar? noss noss buna ziua.de ce acte as avea nevoie sa imi schimb motorul pe masina...momentan am un motor de 18000cmc benzina monopunct 55kwatt si as vrea sa imi pun unul tot ... (vezi toată discuția)
Pot recarosa o masina daca mi-a fost oprita in germania? vorniceanu adrian vorniceanu adrian ma intereseaza daca mai pot face cv am avut o masina si am avut accident in germania unde a si ramas masina impreuna cu talonu ce ma intereseaza daca eu pot ... (vezi toată discuția)