Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Angajatul x	                   

Am lucrat la o firma ca recepționer in ture de 24 cu 48.la 1 sept.îmi expira contractul pe perioada determinata si administratorul m a anunțat la 31.08. ... (vezi toată discuția)
	                    Angajatul x	                   

Am lucrat la o firma ca recepționer in ture de 24 cu 48.la 1 sept.îmi expira contractul pe perioada determinata si administratorul m a anunțat la 31.08. ... (vezi toată discuția)

Cristina_Gabriela1969	                   

Buna ziua,
pina ieri am mers la serviciu normal. Ieri, la finalul programului, seful m-a anuntat ca incepind de azi, 01 septembrie sa nu mai merg la ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina_Gabriela1969	                   

Buna ziua,
pina ieri am mers la serviciu normal. Ieri, la finalul programului, seful m-a anuntat ca incepind de azi, 01 septembrie sa nu mai merg la ... (vezi toată discuția)

faranume92	                   

buna . am lucrat la o fabrica un an si 7 luni . 
in sfarsitul lunii noiembrie am cerut in data de 24 am cerut concediu fara plata o luna . In data de 3 ... (vezi toată discuția)
	                    faranume92	                   

buna . am lucrat la o fabrica un an si 7 luni . 
in sfarsitul lunii noiembrie am cerut in data de 24 am cerut concediu fara plata o luna . In data de 3 ... (vezi toată discuția)