avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFER CONTRACTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFER CONTRACTE DE MUNCA

Am transferat contractele de munca de la o societate la alta, in baza leg.67/2006 si art. 173 din Codul Muncii. In Revisal au fost preluate aceleasi contracte de munca si in concluzie au fost pastrate acelesi contracte cu tot ce includ ele: fisa postului, fisele individuale de protectie. De ce contabila spune ca trebuie facuta incetarea pentru ca transferul nu mai exista? Nu pot opera nici o incetare pentru ca incetarea se face de firma care le-a preluat, iar toate drepturile asupra lor revin firmei care le detine .....Confunda "transferul" cu "detasarea" sau are dna dreptate?
Cel mai recent răspuns: 32aly , utilizator 14:07, 18 Iunie 2018
Daca nu se pricepe , de aceea a spus asa ceva.

Transfer contracte:
Operatia permite transferarea de contracte din registrul angajatorului cedent, contracte care face obiectul unui transfer de intreprindere in baza Legii nr. 67/2006 .
Operatia de transfer se poate face apasand butonul "Transfer contracte" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Mutare contracte" - subsectiunea "Transfer".


Asa am gandit si eu. Transferurile au fost facute in baza legii mai sus mentionate. Am operat unde ati specificat, nu la detasare. mMultumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt pasii de operare in revisal, in versiunea ... kmlus kmlus Buna ziua. Care sunt pasii de operare in Revisal, in versiunea 6.08, in cazul transferului de intreprindere (vezi toată discuția)