avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit datorat la vanzare proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit datorat la vanzare proprietate

Va rog sa imi confirmati ca impozitul datorat la vanzarea unui bun imobiliar se calculeaza prin aplicarea cotei de 3% asupra venitului rezultat prin deducerea din valoarea tranzactiei a sumei neimpozabile de 450.000 lei. Ce alte taxe, impozite se mai datoreaza de catre vanzator, statului (nu notarului), ...CASS, etc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sch , utilizator 21:09, 2 Iulie 2018
Va rog, mai este de actualitate acest articol din CF ref. impozit la vanzare? Ce alte taxe la Stat mai datoreaza vanzatorul? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
sch, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare panzarumitica panzarumitica Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere in urma unei donatii. Intentionez sa instrainez prin vanzare acest imobil si m-ar interesa, care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli vanzator apartament eu1984 eu1984 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce are de achitat un vanzator al unui apartament dupa vanzarea acestuia ? Exista vreun impozit de platit , pe venitul ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumparare Adelina2017 Adelina2017 Buna ziua!Cat durează finalizarea unui contract de vânzare cumparare?Si care ar fi taxele notariale pentru cumpărarea unui teren extravilan cu valoarea de ... (vezi toată discuția)