am si eu o intrebare: pe 14 noiembrie se implinesc 2 ani de cand sunt in concediu cu plata pt creste copil ;din data de 14 trebuie sa intru in concediu medical (am anumite probleme de sanatate); as vrea sa stiu care este perioada maxima si cu cat se plateste?il plateste angajatorul sau statul?
Banuiesc ca daca ultimul certificat medical completat vineri este al dvs, va poate trece cu data de luni.
Va cred ca nu va simtiti bine si stiti ca nu va insanatositi pana luni, dar regulile sunt mai ciudate.
Ex: Daca vi s-ar face rau la ora 20 seara, dupa ce toata ziua ati fost la munca, doctorul va poate elibera cm cu data respectiva, nu cu data de maine de cand aveti dvs practic nevoie.
kitte eu pana maine 14 noiembrie inclusiv am fost in CIC maine baietelul meu face 2 ani deci nu am avut nevoie de CM. dar, cum luni, nu pot inca merge la sv , iar duminica ,15 noiembrie ,nu se lucreaza , dr mi-a dat cm din 16 Noiembrie(ne stim de multi ani), deci sper sa fie ok sa nu fie probleme din partea sefului sau a celor de la FNUASS care platesc concediile acestea.:(