avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

buna ziua,

am si eu o intrebare: pe 14 noiembrie se implinesc 2 ani de cand sunt in concediu cu plata pt creste copil ;din data de 14 trebuie sa intru in concediu medical (am anumite probleme de sanatate); as vrea sa stiu care este perioada maxima si cu cat se plateste?il plateste angajatorul sau statul?

va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
dany_26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 18:48, 13 Noiembrie 2009
Nu o sa fie probleme. Stie medicul ce sa faca ca sa fie totul in regula.
Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pentru concediul medical Christina16 Christina16 Buna ziua! M-ar ajuta tare mult daca mi-ati spune ce salariu urmeaza sa primesc pe perioada concediului medical. Mentionez urmatoarele: sunt angajata firmei ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu in concediu medical irinaa1982 irinaa1982 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu calcularea salariului in perioada in care amfost in concediu medical. Veniturile mele brute au fost: iunie 2013-2850 ... (vezi toată discuția)
Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)