Buna ziua, am amplasat pe coltul blocului un indicator de directionare catre un cabinet medical in care imi desfasor activitatea, este prins în consolă. Am aprobarea asociației, autorizatie si plătesc impozit de 7 ani. De curand a cumparat cineva apartamentul vecin si solicita sa dau jos panoul pt ca vor sa-si puna ei o firma pt care nu au nici o autorizație deocamdata. Coltul acela e intr-adevar in dreptul apartamentului lor. De la fostul proprietar am avut acord verbal, nu l-a deranjat, in scris mi s-a solicitat doar aprobarea asociației. Doresc sa stiu cum e corect sa procedez. Va multumesc mult!
Atat timp cat dv la momentul initial ati obtinut autorizatie de la primarie,acordul asociatiei,achitati impozit nu exista temei legal sa dati curs pretentiei noilor mutati
Acestia daca doresc instalare firma au dreptul sa parcurga procedura legala si daca serviciul urbanism din primarie accepta cererea urmeaza sa dispuna locul de amplasare al firmei
La cele spuse de catre @ynocentta, adaug ca peretii exteriori sunt proprietate comuna si orice "interventie" se poate face doar cu acordul com. ex.
Faceti-va niste fotografii (cred ca le aveti deja) - asa pentru orice eventualitate. Discutati si cu as. prop.aceasta chestiune.
Chiar daca acum, dansii sunt proprietarii apartamentului, nu pot schimba starea de lucruri aprobata si autorizata. Totusi, discutati cu dansii sa-si amplaseze firma alaturi, in definitiv - este loc pentru toata lumea...
Succes!
Va multumesc mult pentru mesaje, si eu gandesc la fel, din pacate insa sunt persoane f necivilizate si discuta pe un ton care nu prea lasa loc de raspuns, Voi mai incerca totusi :).
Trebuie sa aveti incredere in Justitia acestei tzari. Nu va lasati intimidata.
Daca aveti probleme, in prima instanta reclamati faptele la sectia de politie de care apartineti.
Lucrurile se vor calma, sunt sigur. Va asteptam cu vesti bune!
Mult succes!