avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... itp romania
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

itp romania

salut am si eu o intrebare se poate face itp in romania la o masina cu numere de matricula in spania...multumesc:
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 13:25, 7 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Inspectia tehnica periodica a unui autoturism inmatriculat in una din tarile UE se poate efectua numai in tara unde este inmatriculat autovehiculul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)