avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Daca mi-am bagat somaj si sunt gravida , am terminat liceul la zi , pot primi prenatal ? Iar daca fac cununia civila in octombrie si o sa fiu trecuta pe numele si domiciliul sotului mai pot lua in continuare somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 30 Iunie 2018
Da, puteti beneficia de concediu de maternitate.

Nu are nicio legatura schimbarea numelui cu plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Ccc ALINACARSTEA ALINACARSTEA BUNA ZIUA. Am terminat liceul, am facut actele pt somaj, sunt insarcinata intr-o luna si m-ar interesa ce trebuie sa fac pt a primi indemnizatie pt crestere ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)