Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.
V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.
Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.
Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.
Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.
Inainte : alte forumuri profesionale, citit Gindul, Ziua, Cotidianul,reviste de specialitate, ascultat muzica online pe diverse cai, cautari de glume pe alte site-uri, rascolit prin cod fiscal pentru diverse raspunsuri, discutii la telefon pentru socializare , plictiseala , uitat pe geam ca nu mai trece odata ziua ...:slap:
Una dintre regulile avocatnet.ro a devenit toleranta mutuala caci noi nu gandim niciodata la fel; vedem fiecare doar o parte a adevarului din unghiuri diferite.
Subscriu la cele spuse pana acum si adaug:
Avocatnet.ro ofera o frumoasa impletire de profesionalism cu altruism.
Multumesc celor care fac posibila existenta acestui site.
La multi ani, AVOCATNET!
Am cativa prieteni avocati. De fiecare data cand sun sa intreb ceva imi raspund dar nu fara a-si da putin ochii peste cap. ;):(
De aceea am cautat si am gasit acest forum minunat. Sfaturile juridice primite aici au fost de o mare valoare in diverse momente si pe diverse subiecte. Am vazut problema mea cu ajutorul altor ochi si minti, din mai multe unghiuri.
Am mai invatat legislatie, norme de aplicare ale legilor, am vazut cum se intampla si la altii diverse lucruri si ce au facut ei.
Toata stima pentru colegii de forum si pentru echipa avocatnet.
Sa speram sa ramina la fel de vie activitatea aici si in viitor.