avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de pensionare

Buna ziua!
După contestarea deciziei de pensionare la Casa de Pensii, am inteles ca termenul de răspuns este 45 zile, în care trebuie emisa o hotărâre. Însă, dacă Comoșia de contestații nu emite nicio hotarare, în cât timp se poate formula acțiune în Instanta? În lege nu este menționat niciun termen. Puteți sa mă ajuți va rog?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 8 Iulie 2018
BiancaTudose a scris:

Cred ca ați înțeles greșit întrebarea. ...




La modul cum ati formulat problema dvs pot aparea astfel de situatii...
"
Însă, dacă Comoșia de contestații nu emite nicio hotarare, în cât timp se poate formula acțiune în Instanta?

....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)
Contestație decizie de pensionare nyusziful nyusziful Buna ziua. S-a primit o decizie de pensionare, calculată incorect. S-a formulat contestație în data de 20 iulie, însă a rămas fără răspuns. Ce se ... (vezi toată discuția)
Decizie de sancþionare cu mustrare scrisã - termen de contestare iuriana iuriana Aş dori sa-mi spuneţi care este termenul de contestare a unei decizii de sancţionare cu Mustrare scrisa a unui funcţionar public (vezi toată discuția)