avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa scap de clopoteii de vant Feng Shui de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa scap de clopoteii de vant Feng Shui de la geamul vecinei??

Clopoteii Feng Shui, de metal ai vecinei, de la geam fac zgomot cand bate vantul. Acum e vara, e cald, stam toti cu geamurile deschise sa avem aer.
Se aude noaptea cand bate vantul.
Ce modalitate legala exista sa--si ia clopoteii in casa?
Cel mai recent răspuns: OmCauta , utilizator 20:20, 22 Iulie 2018
In afara unei discutii amiabile nu aveti alte variante
Hm. Ciudat.
Nu este nimic ciudat daca chemati politia riscati sa fiti si amendat,unii se plang de zgomote puternice,muzica la maxim la ore nepotrivite ,petreceri etc si pe dvs va deranjeaza clopoteii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adevarul este ca un astfel de zgomot este mai mult decat deranjant, cu atat mai mult cu cat este imprevizibil, nu degeaba picatura chinezeasca este metoda de tortura. Cel putin teoretic codul civil ofera cateva norme cu caracter general privind raporturile de vecinatate, insa dat fiind tocmai raporturile de vecinatate, o actiune in instanta nu poate fi decat o ultima solutie extrema. Bine ar fi daca mai gasiti si alti vecini care sa-si exprime nemultumirea, astfel "presiunea" pe cel raspunzator ar fi mai mare si poate mai eficienta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In apartamentul vecin se exerseaza la pian sandra_cj sandra_cj Buna ziua, As dori sa va intreb ce se poate face din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente; vecinii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Vecini rromi se bat/cearta/distreaza non stop noaptea + cainele lor latra non stop Lastresort Lastresort Va rog sa ma ajutati. Efectiv nu stiu ce sa mai fac! O familie de rromi s-a mutat de mai bine de 3 ani sub apartamentul meu, intr-un bloc nou. De cand au ... (vezi toată discuția)