Buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea situatie
Am preluat in administrare o asociatie de proprietari de la domnul Opaina ,unde modul de calcul al pierderilor de apa rece si calda se repartizau pe suprafata utila.
Neavand la preluarea asociatiei un regulament de repartizare a consumului de apa, predat de catre Comitetul Executiv, am continuat acelasi mod de repartizarea a pierderilor de apa rece si calda pe suprafata utila, chiar daca in imobil sunt si apartamente cu centrale.
1.Va rog sa-mi precizati daca eu, ca administrator,pot schimba acest mod de repartizare al apei, in special pierderea apei calde, la cei fara centrale,fara a avea o decizie a Comitetului Executiv?
2.Daca se poate continua repartizarea pierderilor de apa rece si calda pe suprafata utila,sau este necesar ca de urgenta pentru a intra in legalitate si pentru ca listele de plata intocmite sa nu fie contestate,Comitetul Executiv sa intocmeasca un alt mod de repartizare al pierderilor de apa pentru cei cu centrala?
Mdaa ..... Traim in Romania ......Propietarii cu un consum infim au refuzat constant verificarile apometrelor din casa ......Asta pana in urma cu cativa ani , cand au ramas putini pe coloana comuna si nu le-a mai convenit sa plateasca pausalul , nici sa fure , ca practic furau de la ei ..... Diferenta s-a vazut chiar din prima luna cu coloana individuala .... Daca in trecut aveau un consum de 1-2 mc , brusc au sarit la 10-11 mc , sau chiar mai mult .......Chiar i-am atins si le-am spus ca si-au montat contoare defecte ))))..... Si apropo de apometrele din caseta distribuitorului .... Noi le-am cumparat , noi facem verificarea periodica , la 5 ani . Regia vine doar si sigileaza , in baza actului de verificare.....
Consum minim apa
hervel
buna ziua
stie cineva ,care este consumul minim de apa raportat in urma citirii apometrului in asa fel incat daca este consum mic(ex:0.5mc de apa)sa fie ... (vezi toată discuția)