avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chiriasi

Buna ziua,
Am o problema cu niste chiriasi.
Chiria o platesc cu o intarziere de 14 zile fata de termenul prevazut in contract iar cheltuielile de bloc (curentul, gazul, intretinerea) nu sunt platite la timp, cumulandu-se datorii de aprox 800 lei pana in acest moment.
Vreau sa stiu daca se pot evacua, daca amiabil nu merge, prin actiunea de evacurare a chiriasilor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mars_on_line , utilizator 18:23, 7 Noiembrie 2009
Faceti actiune in instanta prin care solicitati plata cheltuielilor restante ( atentie doar cele ce pot fi dovedite oficial) si evacuarea pentru nerespectarea prevederilor contractului.Era ideal daca aveati o clauza in contract prin care prevedeati evacuarea pentru intarzierea paltii chiriei...poate va ganditi pe viitor , ca vedeti unde se poate ajunge.
trebuie sa aveti in vedere ca solutionarea dosarului va dura ...de aceea, sfatul meu e sa actionati( spre ex sa fiti de acord cu taierea utilitatilor pentru neplata...atentie nu ca solicitati dvs.!)..
pentru solutii legale ar fi bine sa consultati un avocat.
sau puteti sa-i amenintati ca-i chemati in judecata ca nu au platit chiria pe ultimele 3 luni :P:P:P oricum nu au chitanta sa dovedeasca :O :O( cele 3 luni apar in legea 114/96)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare georgescu_m georgescu_m Buna ziua, am urmatoarea speta : chiriasul, o societate comerciala, nu a mai platit chiria, cea mai indepartata factura datand din ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Mviorica Mviorica Va rog sa ma ajutati intr-o problema ivita cu chiriasul societate comerciala.Am un spatiu inchiriat si din august 2012 chiriasul nu a mai deschis, i-am trimis ... (vezi toată discuția)
Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)