avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clauza prima casa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clauza prima casa

Buna ziua,

Acum un an mam hotarat sa ma inscriu in programul prima casa. Am decis sa imi iau in bloc nou .Constructorul mi-a dat primul termen in februarie 2018 dupa am facut prelungire pana in august , acum vor iar sa faca prelungire pana in octombrie. Problema este ca acum vor sa adauge o clauza la contract prin care sa se faca vanzare la cursul euro de acum. Diferenta ar fi cam 1000€ in defavoarea mea. Au zis ca daca nu semnez aceasta clauza ei nu vor sa prelungeasaca antecontractul si practic imi vor da doar avansul inapoi fara nici un fel de despagubire pentru cele 17 luni care mau amagit degeaba. Ce pot sa fac in aceasta situatie ? . Multumeac.
Buna ziua. In antecontract ce clauze sunt referitoare la cazul in care nu este finalizata constructia pana la termen? Ar trebui sa fie analizat antecontractul pentru a va putea da un raspuns complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare casa rockerrullz rockerrullz Buna ziua, Am contractat in luna Februarie o firma cu care am facut un antecontract in care ei se angajau sa imi construiasca o casa pana la finele lunii ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casă cu act adițional de prelungire a termenului de predare. cum să procedez pentru a recupera avansul, în cazul în care nu am aprobarea până la 30 martie? AB92 AB92 Buna ziua, In antecontractul pt achiziția unei locuințe prin Programul PC termenul a fost 30 noiembrie 2017 și a fost prelungit prin AA pana la 30 martie ... (vezi toată discuția)
Posibilitate retragere dintr-un antecontract de vanzare cumparare ... George.Alexandru. George.Alexandru. Posibilitate retragere dintr-un antecontract de vanzare cumparare apartament sau reclamatii ce pot fi aduse vanzatorului promitator pentru a grabi ... (vezi toată discuția)