avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt minora si vreau sa fug de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt minora si vreau sa fug de acasa

Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca statul imi permite sa raman cu el .. sau daca merg cu el in alt oras ce se poate intampla daca ne gaseste? Am uitat sa zic ca iubitul meu este major..
Cel mai recent răspuns: Alexandru catea , utilizator 23:48, 30 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai aia e faza.. ca am intretinut relatii sexuale cu el si cred ca am ramas insarcinata

In primul rand verifica daca ai ramas insarcinata. Testele de sarcina poti sa le iei singura de la farmacie. Apoi te gandesti ce este de facut i functie de rezultat.
Nu conteaza ca ai fost de acord cu actul sexual, esti minora, nu ai la varsta asta capacitatea de a discerne intre ce e bine si ce e rau. Esti foarte mica.
Iar daca parintii s-ar supara acum, imagineaza-ti ce or sa faca cand iubi o sa te trimita acasa cu burta la gura.
Sfatul meu este sa faci repede 2-3 teste de sarcina sa vezi daca esti cu adevarat gravida si daca iese negativ sa stai linistita acasa iar pe viitor sa folosesti protectie. Iubi pe langa sarcina putea sa-ti dea si o boala grava. Nu te juca cu lucrurile astea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca esti insarcinata atunci iubi "a pus-o" chiar daca spui ca a fost cu acordul tau, ai sub 15 ani!
Iubi a aflat de "surpriza", stie ce viitor il asteapta? cati ani are?
Functie de confirmarea sau infirmarea sarcinii discuta si cu parintii despre problema pe care o ai si lasa gandurile de fuga,

Ok.. multumesc
cyan a scris:

Daca esti insarcinata atunci iubi "a pus-o" chiar daca spui ca a fost cu acordul tau, ai sub 15 ani!
Iubi a aflat de "surpriza", stie ce viitor il asteapta? cati ani are?
Functie de confirmarea sau infirmarea sarcinii discuta si cu parintii despre problema pe care o ai si lasa gandurile de fuga,

When a scris:

Pai aia e faza.. ca am intretinut relatii sexuale cu el si cred ca am ramas insarcinata

In primul rand verifica daca ai ramas insarcinata. Testele de sarcina poti sa le iei singura de la farmacie. Apoi te gandesti ce este de facut i functie de rezultat.
Nu conteaza ca ai fost de acord cu actul sexual, esti minora, nu ai la varsta asta capacitatea de a discerne intre ce e bine si ce e rau. Esti foarte mica.
Iar daca parintii s-ar supara acum, imagineaza-ti ce or sa faca cand iubi o sa te trimita acasa cu burta la gura.
Sfatul meu este sa faci repede 2-3 teste de sarcina sa vezi daca esti cu adevarat gravida si daca iese negativ sa stai linistita acasa iar pe viitor sa folosesti protectie. Iubi pe langa sarcina putea sa-ti dea si o boala grava. Nu te juca cu lucrurile astea.

Bine.. multumesc mult
inteleg ca e un moment dificil pentru tine. Daca simti ca nu ai incotro sa o apuci, e de preferat sa postezi aici. Sunt destule persoane, avocati, parinti, care sa te ajute cu un sfat din orice punct de vedere, legal sau uman.

Alte discuții în legătură

Dragoste mare intre doi minori, plecare de acasa, consecinte elenaalexandra02 elenaalexandra02 Am și eu o curiozitate. O prietenă are o relație de un an și 3 luni , ea având vârsta de 13 ani jumate , iar el 16 ani , aproape 17. Părinții ei nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)