avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura iesire din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura iesire din tara

Buna ziua!
As dori sa stiu daca aveti cunostiinta daca mai trebuie procura pentru masina la iesirea din tara (as vrea sa merg cu masina in Grecia si masina este pe numele tatalui meu).
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: C.alecss , utilizator 15:27, 16 August 2018
Nu este nevoie de nici un fel de document justificativ privind folosinta autoturismului, este suficient sa aveti la dvs actul de identitate, permisul de conducere pentru categoria din care face parte autoturismul, asigurarea obligatorie, inspectia tehnica periodica in perioada de valabilitate si certificatul de inmatriculare al autoturismului.
Multumesc frumos!

MihailZC a scris:

Nu este nevoie de nici un fel de document justificativ privind folosinta autoturismului, este suficient sa aveti la dvs actul de identitate, permisul de conducere pentru categoria din care face parte autoturismul, asigurarea obligatorie, inspectia tehnica periodica in perioada de valabilitate si certificatul de inmatriculare al autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurã lili39 lili39 pot să merg în grecia cu mașina altuia cu procură trimisă prin mail? (vezi toată discuția)
Procura pentru fiul meu ca imi conduce masina VIOPAUN VIOPAUN Este obligatoriu procura pentru ca fiul meu sa imi conduca masina? (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)