avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Card credit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Card credit

Buna ziua.
Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema:
Parintii mei, pensionari, au fost sunati in iunie ca le-a fost emis un card de credit de la Unicredit. Au refuzat cardul, trimis prin curierat, deoarece ei nu facusera cerere si nu semnasera nimic. O data pe luna, primesc un mesaj pe telefon ca datoreaza bani, suma fiind intre 105 si 122. Teoretic, nu e o suma mare, dar pt un pensonar e o suma importanta, mai ales ca ei nu se fac vinovati de nimic.
Ce ar trebui sa fac sa rezolv situatia?
Va multumesc in avans pt raspunsuri
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
AndTab, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndTab , utilizator 15:39, 18 August 2018
Sa mergeti la banca cu parintele pe al carui nume a fost emis cardul si sa lamuriti situatia.
Faceti in primul rand o Notificare Bancii si in functie de raspuns si nemultumire adresati-va A.N.P.C. ..Practic pentru a incasa un comision trebuie sa operezi anumite tranzactii...Apoi dupa cum afirmati nu aveti niciun contract incheiat ,deci nicio obligatie...
Va multumesc tare mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision exagerat extragere bancomat. CiocanelL CiocanelL Bună ziua, Doresc să aflu ce pot face în situația în care comisionul de retragere de la bancomat (altul decât cel al emitentului cardului) este ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)