avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare auto cu certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare auto cu certificat de mostenitor

Am facut succesiunea dupa tata, pe certicicatul de mostenitor apar 3 mostenitori cum ma pot folosi de aceasta masina. I-a expirat itp iar RAR cere doar o singura persoana pe certificat.
Cel mai recent răspuns: anamariadarius , utilizator 19:03, 23 August 2018
Încheiati cu ceilalți 2 moștenitori un act de partaj voluntar, prin care autoturismul să fie atribuit doar unuia dintre dvs.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
anamariadarius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere autovehicul mostenit prin succesiune sanryu sanryu Buna ziua, Am o intrebare legata de cumpararea unui autovehicul care a fost mostenit, si nu s-a facut partajul, doar succesiunea. Nu stiu sa explic totul ... (vezi toată discuția)
Care este actul doveditor sa fie definitiv in urma mostenirii unei masini roxyana30 roxyana30 Buna ziua am o intrebare, in fam. suntem 4 si unul din parinti a decedat.In urma decedarii ceilalti participanti au cedat prin donatie sa imi revina mie ... (vezi toată discuția)
Cedare cota indiviza intre mostenitori costystanescu costystanescu unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)