avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii diverse Cultură generală Întrebare.
Discuție deschisă în Cultură generală

Întrebare.

Bună seara ! Sunt manager transport marfa(persoana desemnata ) , dacă îmi dau demisia de la firma la care am scos licență, mai este valabila licenta respectiva fără ca eu sa figurez ca angajat ? Mulțumesc .
Buna seara
depinde de licenta- cum a fost eliberata
Daca s-a acordat pe post- ramane valabila firmei chiar daca va dati demisia
Daca vi s-a acordat dvs nominal, nu mai poate fi utlizata de firma in cazul in care dvs ca titluar plecati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, o firma de mutari mobila, are nevoie de manager de ... mariustz mariustz Buna seara, O firma de mutari mobila, are nevoie de manager de transport ori licenta de transport? Daca se ocupa doar cu mutari si transport de mobila ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o intrebare.. impreuna cu tatal meu, am facut ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am facut firma de transport marfa. Amandoi avem 50/50 dreptul. De curand, am luat atestatul pentru ... (vezi toată discuția)
Manager de transport ioan!(** ioan!(** Buna ziua. Am o intrebare. Fostul meu angajator s-a folosit de certificatul meu de manager de transport, dupa demisia mea, si in prezent situatia este la ... (vezi toată discuția)