avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acuzatia de distrugere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acuzatia de distrugere

Se poate actiona in judecata o persoana sub acuzatia de distrugere, in cazul in care a avariat 6 autoturisme aflate in parcare? Pe langa asta, autorul accidentului are dosar penal din anul 2007 pentru ucidere din culpa.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:41, 7 Noiembrie 2009
In speta sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de distrugere...deci faceti plangere penala la organul de urmarire penala...politie sau parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru distrugere george979 george979 Buna seara acum 2 zile am rupt intentionat oglinda retrovizoare a unei masini am fost dus la politie pentru a da declaratie si am fost trimis acasa . as vrea ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de distrugere valli_64 valli_64 In cazul in care o actiune in urma careia au rezultat distrugeri ale unui bun, proprietate privata, a fost constatata de Politie, urmarirea autorului decurge ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la politie lilianaG lilianaG trebuie sa fac o reclamatie inpotriva unui vecin ptr incalcarea proprietatii(cred:\">~~acesta a distrus cativa pilonipe care urma sa fie montata poarta ... (vezi toată discuția)