avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducta apa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducta apa

Buna. Stau intrun sat unde recent s a facut reteaua de apa. Toti care stau in sat au platit doar bransamentul la retea. Avand in vedere ca noi am facut casa de 5 ani primaria spune ca noi nu suntem in proiect si trebuie sa faca extinderea de retea dar pe banii nostri ei nu vor sa faca. Exista vreo lege vi care as putea cere si prin instanta extinderea pe banii primariei si noi sa platim bransamentul doar ca si restul locuitorilor din sat?multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:37, 1 Septembrie 2018
Am facuz solicitare scrisa anul trecut. Nici in ziua de azi raspuns scris si motivat nu am primit. Doar verbal amanari si promisiuni iar saptamana aceasta a zis ca sa facem pe banii nostri. :(

cyan a scris:

In binecunoscutul stil administrativ romanesc a facut si primaria proiectul pana unde le-a ajuns teava!
Locuiti intr-o zona izolata?
Ati facut o solicitare scrisa sau numai discutii verbale cu functionarii din primarie privind reteaua de apa in zona in care locuiti?
Este posibil sa faca pe zone, in limita unui buget aprobat, intrebati ce criterii au stat la intocmirea proiectului si executarea lucrarii, trebuie sa existe un studiu de fezabilitate si justificare a investitiei.

Nu conteaza din ce fonduri si-au facut ceilalti forajele, in mod sigur din fonduri proprii.
Cum nu ati primit un raspuns puteti actiona primaria in instanta in baza legii contenciosului administrativ insa trebuie sa aveti in vedere ca solutia poate sa fie si nefavorabila, primaria poate sa justifice ca nu a avut fonduri suficiente sau ca proiectul ar fi fost intocmit anterior sa construiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune civila in instanta: apa meteorica, pluviala sau de ploaie boian boian Judecătoria RÂMNICU VALCEA VÂLCEA Dosare Informaţii detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 12250/288/2012 Înregistrat în data de: ... (vezi toată discuția)
Repartizare consum apa ancarapan ancarapan Luna aceasta am constatat o problema la factura de apa(Apa Nova):serviciile de colectare apa meteorica ajung ca suma aproape la nivelul consumului de apa ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)