avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... de ce trebuie copie legalizata dupa imputernicire ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

de ce trebuie copie legalizata dupa imputernicire ?

Recent fiica mea a cumparat un apartament in Brasov si am facut o imputernicire pe numele meu in calitate de tata,pentru a inregistra acest apartament la Directia Fiscala Brasov si furnizorii de utilitati.
Astazi cand am fost la Dir.fiscala mi s-a cerut printre alte documente originalul acestei imputerniciri sau o copie legalizata dupa aceasta imputernicire !
Intrebarea mea este,avand in vedere ca nu sunt de acord sa dau originalul imputernicirii(am un singur exemplar), de ce este necesara o copie legalizata dupa imputernicire,avand in vedere ca eu am prezentat o copie simpla la xerox si originalul pentru confruntare !
Stiu ca Normele de aplicare ale Noului Cod Fiscal la art.18 prevad acest lucru,dar care este explicatia si logica ?
Mi se pare o aberatie sa ceri copie legalizata dupa un act legalizat !!!
Va multumesc acelora care imi pot da un raspuns la aceasta problema care ma framanta si ma irita,si la care nimeni n-a putut sa-mi raspunda cat da cat logic !
Cel mai recent răspuns: mirceaione , utilizator 15:47, 20 Septembrie 2018
Vad ca nimeni nu-mi poate raspunde,si banuiesc de ce ! Fiindca este intr-adevar o aberatie aceasta prevedere a Noului cod fiscal,dar nimeni nu vrea sa recunoasca,nici macar acesti consultanti de la avocat.net,Pacat de timpul pierdut pe acest forum.
M-am lamurit si cu acest avocatnet ! E un fel de apa de ploaie,pentru ca nimeni nu-mi poate spune de ce este nevoie de legalizarea unei copii dupa imputernicire !
cred ca si voi sunteti off !
Mai avocatnet.ro =apa de ploaie=o sa fac misto de voi pana cand imi veti raspunde de ce trebuie copie legalizata dupa imputernicire ! Sunteti atat de ineficienti si defazati incat nu stiu cum va mai suporta internetul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui al 2-lea prenume Maya1976 Maya1976 Buna ziua. De cativa ani ma bate gandul de ami adauga un alt prenume al celui care deja al port,adica: numele actual+prenumele actual +prenumele nou. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui pe cale administrativa oliviamoldovan oliviamoldovan Buna ziua, Doresc sa fac o schimbare a numelui pe cale administrativa in Romania, stabilita fiind in strainatate. Este posibil ca un avocat sa se ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)