avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 221/2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 221/2008

Va rog daca se poate sa-mi trimite-ti grila de salarizare pentru personalul didactic si dididactic auxiliar(din invatamant, normal). Legea sus mentionata, prevedea majorarea salariilor pers.didactic si didactic auxiliar, cu 50%.Nu s-a aplicat nici de guvernul Tariceanu nici de guvernul Boc, desi a fost promulgat de presedinte.
In luna oct..2009,justitia a dat castig de cauza sindicatelor, hotararea ramanand definitiva.Mi-ar trebui grila corespunzatoare.
MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 19:09, 9 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Va aduc la cunostinta faptul ca odata cu promulgarea Legii -cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 762 din 9 noiembrie 2009, incepand cu data de 01.01.2010, singura grila de salarizare este cea prevazuta in anexele acesteia.
Ca urmare orice prevedere contrara se abroga implicit.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari salariale bugetar sztojkaszabolcs sztojkaszabolcs Buna ziua Ma intereseaza legile care modifica salariile bugetarilor(in mod concret invatamant) incepand cu Iunie 2009 pana in prezent daca ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Lege promulgata mfior mfior Va rog sa ma lamuriti la ce se refera legea promulgata ,recent ,.privind diferente salariale in invatamant.La taierile cu 25 % din salarii sau la maririle cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare invatamant Ionescu15 Ionescu15 Ce legi stipuleaza salarizarea in invatamant de la aparitia legii 330/2009? Ce dispozitii modifica aceasta lege pana in prezent sau ce legi noi au inlocuit-o? (vezi toată discuția)