Eu, ca mamă, nu-i pot interzice fostului soţ să facă sex cu soţia lui când crede că copilul a adormit, pe de altă parte, oriunde aş spune că copilul mi-a povestit că s-a trezit de scârţâitul patului şi de sunete ciudate, aş fi catalogată ca nebună şi că am imaginaţie bogată
Doamna, poate o sa va sochez acum insa intr-un cuplu, casatorit sau nu, sexul nu inceteaza cand apare un copil. Dovada ca mai exista familii cu 2,3 sau chiar 4-5 copii unde nu sunt toti adoptati. Si da, sexul se face cand copilul doarme, nu doar cand e la scoala sau cand e la bunicii. Si chiar cand copii locuiesc in casa cu parintii lor naturali se intampla, des as zice sa ii auda pe acestia facand sex.
Acum, daca se intoarce acasa si va povesteste ( ipotetic vorbind) ce a auzit iar dumneavoastra sariti in sus, sunati o vecina sau incepeti sa va balbaiti sau aveti orice alt comportament mai putin unul firesc, normal ca va avea rezerve si probleme fata de ceea ce s-a intamplat si da, posibil sa refuze sa mai mearga acolo. Dar are de-a face ( ce am povestit eu strict) doar de modul in care rezidentul a gestionat situatia.
la fel, dacă noua soţie este trimisă în baia unde băiatul de 10 ani face duş, să ajute copilul, chiar nechemată, poate produce disconfort copilului;
Atunci copilul, ca are gura si vorbim despre un copil normal poate sa spuna ca il deranjeaza si ca o roaga sa nu mai faca asta. Un copil care refuza ani de zile sa doarma la tata ca la 10 ani a intrat actuala sotie peste el la dus sa il ajute nu este un copil cu un comportament normal.
sau comportamentul frăţiorilor poate să nu-i placă copilului.
sa dam spre adoptie fratii mai mici.
Doamna, prezentati niste exemple care nu justifica refuzul unui copil de a petrece noaptea la tatal lui. Nu sunt motive serioase. Da, unui copil poate sa i se pare insa e treaba adultului sa il indrume astfel incat sa faca ce e mai bine pentru el.
Sa iti ucizi un parinte emotional nu va fi niciodata mai bine pentru psihicul acelui copil.
Ciudată concepţia dvs. despre acoperişul de deasupra capului copilului!Nu vă sună nimic la ureche când vă spun că omul se declară fără venituri, nu plăteşte pensie alimentară, dar execută casa mamei?
Nu cred ca exista asemenea caz. Iar daca exista este cu siguranta o exceptie.
Asa ca va rog sa va intoarceti spre majoritatea cazurilor unde pensia e consistenta si se plateste, suma de bani sau natura.
Văd că nu numai dvs. aveţi asemenea gândire, la fel cei gazaţi sunt vinovaţi că au fost la locul nepotrivit la timpul nepotrivit, nu cei care au săvârşit atrocităţile, LEGAL.
Vorbiti din povesti.
Realitatea este urmatoarea in Romania, daca esti barbat, divortezi si fosta vrea sa iti abuzeze copilul si sa nu te mai lase sa-l vezi niciodata atunci asta se va intampla.
Nu exista nici cea mai mica modalitate sa iti salvezi copilul.
Iar aici nu aveti cum sa ma contraziceti.
cat despre penalizari, obiceiul este sa se dea 100 ron pe zi. Asta inseamna 2000 eur pe care orice parinte alienator ii plateste fluierand si care nu ameninta o secunda acoperisul abuzatorului. Ce faci dupa penalizari? Nimic, pentru ca nu mai este nimic de facut.