avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tată disperat că nu-și poate vedea de doi ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tată disperat că nu-și poate vedea de doi ani fetița, deși există hotărâre judecătorească. Ce se poate face când mama nu o respectă?

Buna ziua! Pun acesta intrebare pentru un pentru tata disperat care nu si -a vazut fetita
de 2 ani !
Desi exista hotarare judecatoreasca pentru program vizita copil minor ,mama refuza acest lucru de 2 ani. Ce se poate face ?! Ea nu respecta nimic din hotararea care s-a dat .
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:32, 18 Septembrie 2018
Da, şi dacă am identificat, ce pot face? Copilul spune că tanti X m-a obligat să-i spun "mamă" şi eu nu am vrut şi mi-a dat una peste cap; sau copilul spune că am vrut să vorbesc la telefon cu mami şi tati nu m-a lăsat; sau că pe mine m-au pus să desenez şi tati s-a jucat în pat cu tanti X ; sau că tati a spus că tu eşti proastă şi din cauza ta eu voi fi bolnav cu capul; sau că tati şi tanti m-au obligat să mănânc spanac şi eu am vomitat; etc. Cu ce mă ajută dacă ştiu cauza? Credeţi că dacă-i spun ceva, primesc altceva decât "taci dracului"? Nu! Şi e liber să facă executare silită şi să penalizeze, LEGAL, exact cum jandarmii gazează , la fel de legal.
Cer scuze tuturor celor care au intervenit pe acest topic aducand un sfat si un aport factual la o problema dificila si delicata pentru utilizatorul care a facut apel la noi.
Celorlalti, toti cei pentru care spalatul rufelor murdare pe acest site este o juisanta nu pot decat sa le atrag atentia asupra statisticilor acestei discutii: la data de 18/09/18 ora 17:42 GMT +2 avem 987 de vizionari si 36 de mesaje.
Acolo unde, dpdv statistic, in 12 mesaje totul este clar.
Ma intreb in acest caz prin ce suntem noi mai civilizati, mai evoluati si mai exemplari pt a avea dreptul de a pretinde la statutul de consilieri juridici?!?
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Demos, utilizator
Ca de obicei când vă întâlniți (nu cred că e nevoie să spun cine cu cine), discuția a deviat complet de la subiect.
Topicul se închide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca incredintare minor dorinaisac dorinaisac Buna ziua! As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care parintele caruia i-a fost incredintat minorul impiedica relatiile celuilalt parinte cu copilul ... (vezi toată discuția)
Propunere program vizita - preluarea sa nu se faca la domiciliul mamei si eventual in lipsa ei againstPAS againstPAS Ma puteti ajuta cu o propunere de program de vizita in care copilul sa nu fie preluat de la domiciliul mamei? Ce solutie ar fi? In timpul saptamanii sau cand ... (vezi toată discuția)