Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular
fiind mama mea care a decedat. Mentionez ca nu am luat la cunoastinta de faptul ca imputernicirea isi pierde valabilitatea in momentul decesului titularului. De asemenea exclud faptul ca aceasta ar fi lichidat depozitul deoarece aceasta era suferinda si nu iesea din casa, buletinul si depozitul cec bank fiind in permanenta intr un loc neaccesibil.
La cererea adresata bancii, anexati si copie dupa certificatul de mostenitor.
Trebuie sa retineti ca aveti acces la bani numai daca sunteti unic mostenitor in urma succesiunii. Daca sunt si alti mostenitori este nevoie si de acceptul acestora.
Caz asemanator ,o doamna in varsta , s-a dus la Cecbanc ,Cluj-Napoca si au zis ca a retras la o data cand dansa era plecata din tara .,Este vorba de 1000 lei. Ea a cerut sa-i arata actul de retragere ,au zis ca numai este ca a fost de mult.
Mostenire
ry11
Buna ziua,
Tatal decedat de un an, sotia in viata si 3 frati, nu s-a deschis succesiunea. Este vorba de un cont la cec, beneficiarul contului (tatal) decedat, ... (vezi toată discuția)
Succesiune
d_aliss
Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)