avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii diverse Cultură generală Valabilitate incercare initiala/de tip
Discuție deschisă în Cultură generală

Valabilitate incercare initiala/de tip

Buna ziua,

Incercarile intiale care se fac unui produs, prefabricat din beton trebuie refacute sau sunt valabile pana la modificarii aduse retetei/tehnologiei?
Nu am gasit nicaieri nimic referitor la acest aspect.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:25, 17 Septembrie 2018
Incercarile de tip se execută la asimilarea în fabricație (omologarea și validarea) a unui produs sau la introducerea de modificări constructive, tehnologice sau de materiale care pot afecta caracteristicile tehnice.
Se intelege ca sunt valabile pana "la introducerea de modificări constructive, tehnologice sau de materiale care pot afecta caracteristicile tehnice".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie santuri pt. instalatia electrica in apartament? ddaas ddaas Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc din 81 construit din placi prefabricate din beton armat. Acum apartamentul este in renovare ... (vezi toată discuția)
Toate documentele cu care lucrez in cadrul laboratorului sa le emit si sa le arhivez in format electronic viu viu Buna ziua, Lucrez la un laborator de incercari in constructii si intocmesc si cartea tehnica a constructiei. Cartea tehnica a unei constructii trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie acoperis dumiel dumiel Buna ziua As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie pentru refacere acoperis; adica folosesc aceleasi materiale(lemn & tabla )si va avea aceeasi ... (vezi toată discuția)