avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am contestat, în luna aprilie, două cheltuieli ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am contestat, în luna aprilie, două cheltuieli efectuate de asociație pe care nu le-am plătit. În luna iulie mi-au fost aplicate penalizări pentru neplata acelor cheltuieli, sunt legale?

In luna aprilie 2018, in lista afisata pt plata intretinerii au fost doua cheltuieli respectiv reparatii lift si reparatie interfon pt care am facut contestatie si am depus-o la asociatia de proprietari in 10 zile de la afisare, cheltuieli pe care nu le-am achitat. Doar cheltuielile pt intretinere. In luna iulie mi-au fost aplicate penalizari pt neplata acelor cheltuieli. As vrea sa stiu daca sunt legale aceste penalizari. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:20, 20 Septembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-ati uitat, dar nu ati inteles nimic. Femeia de serviciu a semnat procesul verbal de constatare al defectiunii, nu a pus anuntul. Anuntul a fost pus de presedintele de asociatie. Nu vi se pare ciudat ca nu a fost chemat nici un locatar la constatare?
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
doar_dana, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar presedintele are dreptate intotdeauna!!!! Adica totul este la latitudinea presedintelui??? Atunci am sa fac altfel!!! Nu am sa platesc si astept sa ma dea el in judecata. DACA ARE CURAJ SI E IN REGULA CE A FACUT! De-asta a ajuns tara asta unde a ajuns!

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presedintele nu este obligat sa cheme locatari pentru constatarea defectelor.
Daca va da in judecata o sa castige.Pierdeti timp si bani...plus nervi.Mai bine platiti si la urmatoarea AG alegeti-va alt presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari FUJYMOTO FUJYMOTO Am onoarea sa va salut . Daca imi permiteti am o intrebare care ma macina de 4 ani si va cer sprijin , pasii care trebuie sai urmez pentru rezolvare . ... (vezi toată discuția)
Lucrari bloc klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Ce documente trebuie sa imi prezinte presedintele asociatiei de proprietari pentru ca noi sa platim sumele datorate pentru lucrarile executate in ... (vezi toată discuția)
Lista de intretinere Elenapusa Elenapusa Cand 2 luni la rand (ianuarie 2016 si februarie 2016) listele de intretinere sunt scrise de mana administratorei, si afisate la avizier fara semnatura ... (vezi toată discuția)