avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Drepturi boli profesionale
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Drepturi boli profesionale

Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia.
Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la CPMB dar de anul acesta cand ma m mutat la IF au spus ca nu au mai acordat de 2 ani pentru ca sa schimbat legea si am fost nevoit sa l cumpar.
Mentionez ca sant pensionat gradul 2 si am si fisa PB2.
As dori consultanta va rog.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 24 Septembrie 2018
Pentru consultanta contracost aveti posibilitatea sa accesati butonul din josul paginii "vreau sa contactez un consultant" unde gasiti date de contact si sa alegeti pe cine doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)
Informatii despre boala profesionala GogaLiliana GogaLiliana Va rog frumos sa-mi spuneti daca boala profesionala ma ajuta sa ma pensionez mai repede ? (vezi toată discuția)
Juridic - drepturi lucratori care au inregistrat o boala profesionala marianahriscu45 marianahriscu45 buna dimineata!as dori sa stiu si eu daca conform legi 346/2002 cei cu boli profesionale au sigur vreun beneficiu de la intreprindere? (vezi toată discuția)