avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare adeverinta pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare adeverinta pensionare

Am lucrat la T.M.U.CH.B grup de santiere Pitesti care in prezent nu mai exista, dar de la care am nevoie de adeverinta din care sa reiasa perioada lucrata, sporurile primite, primele primite si orele suplimentare, dovada necesara pentru dosarul de pensionare . Mentioneza ca programul de lucri era de 10 h / zi ., drept urmare va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste obtinerea informatiei necesare referitoare la adresa sau institutia de la care pot solicita documentul .
Incercati la :
Serviciul Judeţean Argeş al Arhivelor Naţionale
Adresa: Piteşti, str. Exercitiu nr. 208, cod poştal 110 210, jud. Arges
Telefon:0248/ 253144
Fax: 0248/ 254232
E-mail: arges@arhivelenationale.ro
Buna ziua ! A fost o perioada destul de aglomerata, motiv pentru care abia acum va pot multumi pentru raspuns .Cu ajutorul celor de la Arhive am dat de societatea pe care o cautam . Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de carte de munca pentru pensionare UKIP UKIP As dori sa stiu unde sint arhivele fostei Intreprinderi Comerciale de Stat Textile Incaltaminte ( I C S T I) Pitesti si cum sa procedez pentru a imi dobindi ... (vezi toată discuția)
Arhiva Yonella91 Yonella91 Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu unde sa mutat arhiva de la Mosoaia .Va rog (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)