Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ghapciu	                   

În cursul zilei de ieri, soția mea a primit o amenda în STB, pe care intenționează să o conteste.
Din capul locului, pentru a evita comentarii ... (vezi toată discuția)
	                    ghapciu	                   

În cursul zilei de ieri, soția mea a primit o amenda în STB, pe care intenționează să o conteste.
Din capul locului, pentru a evita comentarii ... (vezi toată discuția)

Crina2260	                   

Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card 7 calatorii , cand am incercat sa validez cu cardul calatoria , acesta nu a mers ( validatorul ) ... (vezi toată discuția)
	                    Crina2260	                   

Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card 7 calatorii , cand am incercat sa validez cu cardul calatoria , acesta nu a mers ( validatorul ) ... (vezi toată discuția)

asy38	                   

Buna ziua .Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns  sunt noua in bucuresti de 3 zile ,domiciliul meu este in braila  .Ieri am  vrut sa merg cu RATB ... (vezi toată discuția)
	                    asy38	                   

Buna ziua .Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns  sunt noua in bucuresti de 3 zile ,domiciliul meu este in braila  .Ieri am  vrut sa merg cu RATB ... (vezi toată discuția)