avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Diagnostic medical fals la iesirea din spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Diagnostic medical fals la iesirea din spital

Buna ziua,

Sora mea a fost internata in spital pentru niste dureri in gat care persista de mai multa vreme. A fost internata 3 zile si i s-a administrat tratament injectabil cu antibiotic o data la 6 ore. Atat si nimic mai mult.

La externare, i s-au scris mai multe diagnostice, unele din istoricul ei medical, altele exagerate, cum ar fi Limfadenita acuta a fetei, capului si gatului, ceea ce nu a fost deloc adevarat dar am trecut peste, insa ultimul diagnostic este unul care ne-a socat pe toti: "tumora maligna pe oasele lungi ale membrelor inferioare".

Intrebata doctorita ce cauta acel diagnostic pe foaia de externare, a spus ceva de genul ca ei ca medici sau ca spital, nu am inteles exact, au nu stiu ce beneficii scriind astfel de diagnostic. Am fost si inca suntem socati si nu stim ce sa facem. Mentionez faptul ca nu i s-au facut analize de niciun fel in legatura cu picioarele. Tot ce a facut au fost niste radiografii pulmonare si recoltare de sange.

Ati mai auzit asemenea cazuri? Ce am putea face, pentru ca nu ni se pare deloc in regula sa faca asa ceva.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
bluesky_c3, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:10, 26 Septembrie 2018
Puteti sesiza directia spitalului si/ sau Colegiul medicilor din judet, in scris cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)
Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)