Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o solutie pentru urmatoarea problema:
o angajata care m-a anuntat verbal ca e insarcinata, nu se mai prezinta ;a program, pretinzand ca are probleme de sanatate, cate 2-3 ore/zi,
Desi am discutat impreuna si mi-a promis ca v-a veni la serviciu fara sa-mi creeze necazuri, acum ma sfideaza convinsa fiind ca nu pot sa fac nimic impotriva ei. Locul de munca este de vanzatoare intr-un magazin mic de cartier si daca nu se prezinta la serviciu practic imi blocheaza mie activitatea. Ce pot sa fac in acest caz? Cum pot sa-mi iau o alta persoana serioasa cu care sa pot lucra?
Va multumesc mult!
Buna ziua,
Anuntul acesta verbal a fost insotit si de un act medical, adeverinta de la medic care sa ateste starea sa de graviditate?
Legal, este interzisa concedierea salariatei gravide.
Daca da, dvs, aveati de urmat cativa pasii ( anuntarea ITM si a medicului de medicina muncii cu care aveti contract-vb. cu persoana care se ocupa de Protectia muncii ( Secuitate si Sanatate in Munca-SSM), va sti sa va indrume cu pasii ce trebuie sa-i urmati...
Salariata gravida, in functie de starea de sanatare si conditiile de la locul de munca, la sugestia medicului ginecolog ce o are in evidenta,are dreptul la reducerea programului de munca...
Toate aceste drepturi le poate solicita doar daca are recomandarea, in scris, de la medic, altfel eu cred ca o puteti trece absenta cele 2-3 ore/zi ce nu presteaza activitate pentru dv.
Pentru alte detalii puteti citi si OUG 96/2003- protectia maternitatii la locul de munca.
www.inspectiamuncii.ro/documents/66402/266223/2003.u.96.pdf/e9b3b798-aa99-44b7-8dc6-66930dd1b18e