avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalizare hot. de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalizare hot. de divort

Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, administratia financiara a sect.3 sau la cec? Deasemeni, va rog, sa-mi spuneti care sunt costurile acestei legalizari. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: gangan , utilizator 20:37, 11 Noiembrie 2009
Am aflat, taxa se plateste, pana la urma, la ,,Taxe si impozite locale'':) . Mai am o rugaminte, am hot. judecatoreasca cu mentiunea ,,definitiva si irevocabila'', pt. legalizarea ei care ar fi pasii, mai merg la arhiva sau direct la registratura cu o copie dupa ea si cerere de legalizare? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru / timbru judiciar Andrei T Andrei T care este valoarea taxei judiciare de timbru si timbrului judiciar pentru o cerere de admitere a creantei la masa credala? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Anulare amenda marianicolescu marianicolescu buna ziua! la primaria orasului figurez cu o amenda ratb care este in istanta pentru contestare. cum trebuie sa procedez ca dupa ce se va da sentinta ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)