avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de carte funciara gratuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de carte funciara gratuit

Aveti idee cat mai costa un extras de carte funciara pentru un bloc de 70 de apartamente? M-am uitat la OCPI si nu vad.
Exista vreo solutie sa ii iau gratis cumva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:21, 5 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un extras de carte funciara pentru informare costa 20 de lei/numar cadastral.
Nu, nu se poate obtine gratuit.
Ce este numarul cadastral? Eu vreau pentru toate apartamentele. Instanta de judecata poate cere acest extras si sa il obtina gratuit, nu? Vedeti....
Blocul are un numar cadastrala alocat. Adică un numar unic de identificare, in cartea funciară.
Ulterior, blocul a fost apartamentare,fiecare apartament primind un alt număr cadastral.
Extrasul de carte funciară costa mai exact 20 lei pentru fiecare apartament.
Nu se obține gratis, pentru că niste angajați muncesc, aceștia trebuie platiti, iar instituția nu face voluntariat.
Orice extras de Carte Funciară se plătește.
Instanta poate cere si i se da gratuit. Multumesc.

raluk0207 a scris:

Blocul are un numar cadastrala alocat. Adică un numar unic de identificare, in cartea funciară.
Ulterior, blocul a fost apartamentare,fiecare apartament primind un alt număr cadastral.
Extrasul de carte funciară costa mai exact 20 lei pentru fiecare apartament.
Nu se obține gratis, pentru că niste angajați muncesc, aceștia trebuie platiti, iar instituția nu face voluntariat.
Orice extras de Carte Funciară se plătește.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci, va urez succes in a-l obtine gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar deltady deltady Buna ziua, am gasit cateva discutii legate de subiect, dar nu sunt lamurit. Se poate obtine un extras de carte funciara [b]colectiva [/b]pentru informare ... (vezi toată discuția)
Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)