avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit dividende micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit dividende micro

Cum calculez venitul trimestrial pentru plata dividende , la micro,cel rezultat dupa calculul impozitului pe venit,iar la sfarsitul anului cat trebuie sa am venitul total?
Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:15, 9 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dividendele se distribuie din profitul contabil, adica ce ramane dupa ce se fac toate cheltuielile, inclusiv impozitul pe veniturile microîntreprinderilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Revenire la impozit pe profit Sisa Sisa Daca in timpul anului am trecut de la impozit pe venitul micro inapoi la impozit pe profit si conform Cofului Fiscal care zice ca impozitul pe profit in cazul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)