avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns termen judecata

Ce inseamna in termenii noștri??
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: 09.10.2018 Admite in parte exceptia netimbrarii contestatiei la executare. Anuleaza capatul de cerere avand ca obiect intoarcerea executarii silite ca netimbrat. Respinge exceptia tardivitatii contestatiei la executare si exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant ca neintemeiate. Califica exceptia inadmisibilitatii cererii privind capatul de cerere referitor la prescriptia extinctiva ca fiind o aparare pe fondul cauzei. Stabileste termen la data de 27.11.2018 cu citarea partilor.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 09:40, 10 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Banuiesc că în cerere s-a cerut anularea executării silite ca fiind prescris dreptul de a cere executarea siliită și întoarcerea executării.

În acest caz ce scris înseamnă că:
- a fost timbrată cererea doar cu suma cerută ca să se judece cererea de anulare a executării
- nu a fost timbrată cererea și cu cât s-a cerut pentru întoarcerea excutării. Dacă obțineți anularea executării veți face o cerere separată pentru aobține întoarcerea executării
- s-au mai invocat niște excepții dar au fost respinse deci nu mai contează
- mai mergeți o dată la judecătorie în 27.11 când se va discuta dacă dreptul de a cere executarea silită era sau nu prescris când s-a început executarea
- dacă dreptul de a cere executarea era prescris se va anula executarea silită și toate formele de executare


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Interpretare admitere in parte contestatie executare silita Andreea Vass Andreea Vass Stimate d-le/ dna avocat, Ma aflu in dezacord cu avocatul care ma reprezinta intr-un caz de contestare a unei executari silite, respectiv poprirea aferenta ... (vezi toată discuția)
Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)