avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă H1N1
Discuție deschisă în Discuţia la modă

H1N1

Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri datorita virusului H1N1 , din care 4.999 de persoane au decedat . CBS News sustine , cei care au fost diagnostizati cu aceasta imbolnavire cu mare probabilitate nu s-au imbolnavit cu "noua gripa" .Specialistii intevievati declara ca imbolnavirea acestor persoane nu se datoreaza noului virus , ci unei boli obisnuite .
Cel mai recent răspuns: Pixelut , utilizator 00:27, 6 Ianuarie 2010
Pare-se, ca s-au deschis paralel mai multe subiecte cu acelasi obiect :)

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
handsu a scris:

Accest vaccin , in opinia microbiologului (Joseph Moshe), este preparat cu scopul de a slabi sistemul imunitar si contine virusul "gripei spaniole" din l918 , cu 20 milioane de morti .


***
Insasi definitia vaccinului te face sa te gandesti mai bine (sau mai bine sa te razgandesti :hammer: ) in privinta administrarii acestuia.

Conform dex: Vaccinul reprezinta un:
-produs biologic preparat din germeni patogeni sau din secreţii microbiene, care se administreaza prin injectii sau pe cale bucala unui om sau unui animal in scop preventiv (pentru a capata imunitate impotriva bolilor infectioase) sau curativ.

- preparat biologic care conţine anumiţi viruşi atenuaţi şi care este inoculat unui individ în scop preventiv sau curativ împotriva unei boli infecţioase sau virulente.

- preparat biologic din microbi sau toxine atenuate, care este inoculat în organism în scopul obţinerii imunităţii.
:-/
Vă invit sa urmariti un scurt documentar:
''Adevarul despre vaccinul gripei porcine!''

[ link extern ]

Cuvintele sunt de prisos...
Nu fara nici o "introducere" a ajuns la noi virusul H1N1 . Am trait deja si mizeria numita Sida . In anii 80-90 ai secolului trecut presa si " specialistii" , care reprezentau interesele proprii au speriat lumea , ca daca cineva realizeaza un contact heterosexual poate imbolnavi de acesta boala crunta si in numai un deceniu sau doua se va infecta majoritatea planetei . Dupa aceea , ca orice balon-senzatie , si acesta s-a spart . S-a aflat , ca toti purtatorii de virus ,. aproape fara exceptie , sunt homo - sau bisexuali , sunt consumatori de droguri intravenoase .
Imediat au aparut celelalte epidemii mondiale fictive . Referandu-se la pricolele virusului vitelor turbate , sute de mii de bovine au fost masacrate , probabil , tinand cont de interesele unor corporatii , care in asa fel au obtinut profituri insemnate .
A urmat nebunia hepatita B . Atunci o firma giganta de producerea vacciunurilor a avut un stoc urias de vaccine cu termen de garantie aproape expirat , iar pentru a evita o pierdere de miliarde , a initiat o campanie media .
Acum cativa ani cercurile globaliste au tinut incordata lumea cu paranoia gripei aviare . Dar nici atunci nu s-a intamplat nimic deosebit .
Si am ajuns la nebunia zilelor noastre , la gripa porcina , numita "gripa noua". Ma amuza deja faptul , ce se va intampla , daca in scurt timp apare o alta gripa . Aceea va fi "gripa cea mai noua " si asa mai departe ...
Buna seara,
Daca doriti informatii interesante,
vizitati si site-ul:
[ link extern ]
Cu stima,
Conform statisticii WHO victimele gripei sezoniale anual mor 250-300 mii de oameni . Gripa porcina nu inregistreaza din aprilie pana acum(in opt luni ) nici cinci mii de morti.Pana-n aprilie 2010 acest numar poate se dubleaza , dar sa zicem , se inzeceste , dar nici atunci nu se poate compara cu gripa sezoniala . Adica , nu se poate vorbi de epidemie .
Presa straina accentueaza , vaccinele contin mercur, aluminiu si aldehida formica . Pe aceste componente organismul cu greu sau de loc nu le poate elimina , dar acumulandu-se in organism provoaca infectii si imbolnaviri extrem de grave .
La noi nu a primit nici o publicitate ceea ce a declarat ministrul sanatii polonez , Ewa Kopacz in parlament , care a atras atentia asupra efectelor secundare mortale ale vaccinului gripei porcine .

Alte discuții în legătură

Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea fortata este legala? Pinkmammy Pinkmammy Se aud atatea despre vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine. Este legala vaccinarea fortata cu un vaccin netestat suficient pe termen lung? Cum ne ... (vezi toată discuția)