avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin refuzat la plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin refuzat la plata

Care este procedura executarii silite in cazul unui bilet la ordin refuzat la plata pt lipsa disponibil?Ce alte posibilitati mai are un creditor pt a-si recupera repede creanta de la un debitor care mai are si alte debite neachitate si pt care respectivii creditori au introdus cerere de faliment?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:05, 11 Noiembrie 2009
In cazul in care s-a deschis procedura pe legea falimentului puteti sa va inscrieti la masa credala, nu mai exista alte posibilitati art.36 din legea falimentului arata clar - se suspenda orice actiuni judiciare sau de executare silita de drept de la data deschiderii procedurii.
Procedura falimentului inca nu este deschisa si in plus nu ma avantajeaza sa ma alatur altor creditori care au si ei de recuperat sume importante de bani. Care este procedura la executorul judecatoresc?
Ai sesizat bine ca nu te avantajeaza procedura falimentului.
Du pa ce ai BO investit de judecatorie, mergi cu el in original la orice executor unde achiti o parte din onorariu sau tot depinde suma si cum va intelegeti si el emite popriri pe conturile debitorului, se deplasaza la sediul debitorului in vederea intocmirii unui pv poate achita in transe :D cazul fericit poate pune sechestru pe bunurile mobile
lenia a scris:
Du pa ce ai BO investit de judecatorie, mergi cu el in original la orice executor .............

Buna ziua,
BO nu mai trebuie investit la Judecatorie.
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a inaintat, marti, un recurs in interesul legii care vizeaza inexistenta unui punct de vedere unitar in ceea ce priveste investirea cu formula executorie a cambiei, biletului la ordin si cecului.
vezi:
www.avocatnet.ro/content/art...
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin VILISOR VILISOR am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata pana in 3 ani lenu_ro lenu_ro buna am avut un client care nu a achitat o factura. l-am dat in judecata pe somatie de plata, am obtinut intr-un final hotararea , am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)