avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:44, 4 Mai 2019
Daca salarul net nu atinge pragul salariul minim se poate face poprire
La ce prag anume faceți referire, mai concret la sumă vedeți pragul`?

Sigur că se face poprirea salarială, doar nu credeți că veți scăpa de executarea silită. Este dreptul creditorului să-și recupereze banii săi, și legea e de partea creditorului în cazul dvs.

Dacă creditorii n-ar avea pârghii legale de a-și recupera banii, nu ar mai acorda credite populației.
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2019
Dapix, utilizator
La un salar net de 1600 se face poprire?
Normal ca se face. E chiar o suma considerabila pentru creditor. 1/3 din 1600 lei inseamna aproximativ 500 si ceva de lei. La un debit de 10.000 lei sa spunem, creditorului ii convine sa va popreasca cate 500 lei lunar. In 3-4 ani isi recupereaza banii.
Banca care administreaza cardul de salar,dar nu e tert poprit,poate sa blocheze cardul de salar ca angajatul sa mearga la ghiseul bancii sa scoate diferenta de salar?

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Lamurire indisponibilizare/blocare cont bancar leus leus Va rog o parere in ceea ce priveste indisponibilizarea unui cont bancar: -daca legea dispune ca executorul judecatoresc emite o adresa prin care banca sa ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)