avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am făcut o plângere pentru abuz emoțional la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am făcut o plângere pentru abuz emoțional la DGASPC. Pot cere schimbarea domiciliului minorului și program de vizită pentru mamă, dacă se dovedește că e întemeiată?

Buna ziua!Am facut o plangere pt abuz emotional la Protectia Copilului si astept raspuns,iar daca se dovedeste ca mama il abuzeaza emotional,pot cere schimbare de domiciliu si program de vizitare mamei?Mentionez ca avem custodie comuna,am program de vizitare,dar copilul sta in programul ei la parintii mei!!!in 90%din timp e la ai mei!Daca se dovedeste abuzul emotional,am sanse sa schimb domiciliul?multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:50, 4 Decembrie 2018
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
a primit azi o instiintare de la Protectia Copilului si deja i-a sunat pe ai mei sa le spuna ca de-acum se ocupa ea de copil!!!

Adica exact ce nu era cazul si va face sa pierdeti avantajul pe care il aveati.
Va veni sa preia copilul si nu il va mai da in lunile in care se va judeca pe fond schimbarea de domiciliu iar atunci cand o veti vedea deja copila va fi intoarsa impotriva dumneavoastra si nu va mai dori sa locuiasca cu dumneavoastra.
Mergeti si gasiti avocat si in 2 zile depuneti ordonanta de schimbare de domiciliu iar pana atunci nu lasati copilul sa plece daca nu vrea.
Proasta cale ati ales cu plangerea la DGASPC.
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
When, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
100% de acord cu when.
Tare bine era sa va fi sfatuit cu mai multi avocati... Aveti o situatie de fapt de 2 ani de zile si v-a spus sa mai asteptati? asteptati sa ce, sa se schimbe iar?
Mai mergeti repede la o parere.
Va spun sincer ca am vorbit cu 3 avocati,doamna e a patra in ordine si recomandata dupa ce am vb cu o doamna psiholog si caruia i-am cerut parerea!Toti imi spun ca mama e sfanta,desi le explic motivele si ce se-ntampla de fapt!Dar acum am ajuns la capatul rabdarii...si eu sunt de vina ca m-am complacut in situatie,multumit ca era la ai mei,la mine...dar lucrurile au escaladat in ultimii ani si vad copilul nefericit...O sa fac tot posibilul sa rezolv situatia!Desi lucrurile au inceput sa se miste,ieri a primit ceva de la Protectie,apoi azi au fost sunati ai mei!Trag speranta ca se face o ancheta justa,dreapta si in interesul copilului!Ca tot citesc peste tot de interesul copilului!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa ramaneti cu cititul. Treceti la actiune. Cei de la Protectia copilului, in cel mai fericit caz, sunt ca apa sfintita, nici nu strica, nici nu ajuta. NIMENI nu va face NICIODATA mai mult decat sunteti dvs personal dispus sa faceti!

Alte discuții în legătură

Ancheta de la protectia copilului influentata de mama costache17 costache17 Buna ziua, sunt divortat ,am un baietel de 6 ani, custodie comuna cu domiciliul baiatului la mama lu. Pe scurt, eu ma ocup in mare parte de copil, nu am ... (vezi toată discuția)
Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)