Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea si redacatrea unei Hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea si redacatrea unei Hotarari judecatoresti

Am avut o cauza pe rolul Judecatoriei Tg.-Mures in care pe data de 04.04.2016 s-a pronuntat Hotarâre 1869/2016 04.04.2016. Desi au trecut deja doi ani si jumatate onorata instanta nu a binevoit sa motiveze sa redacteze si sa ne comunice Hotararea. Am depus la regitratura instantei nenumarate Cereri de urgenatre a motivarii dar nu au avut se pare nici un efect . Cum sa procedez sa pot obtine acea hotarare deoarece de ea depinde luarea deciziei intr-un alt dosar in care este suspendata judecarea pana la ramanerea definitiva a hotararii in dosarul de care pus intrabarea
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:07, 17 Octombrie 2018
Formulați o contestație privind tergiversarea procesului, potrivit art 521 Cod Procedură Civilă.
Trebuia sa vorbiti cu avocatul sa se ocupe de urgentare sau sa angajati alt avocat special pentru asa ceva.
Stiu ca multi oameni refuza sa procedeze asa dar vedeti ce se poate intampla.
Am vorbit in mai multe randuri cu d-na. avocat, a facut cereri de urgentare dar fara nici un efect.In aceasta dimineata am sunat la arhiva instantei si mi s-a comunicat ca la dosarul cu pricina sunt inregistrate 10 cereri de urgentare.
V-am învederat soluția!
Contestația se soluționează în termen de cel mult 5 zile, prin încheiere, care vi se va comunica.
Fie rugați-o pe doamna avocat să se ocupe, fie angajați avocat special pentru redactarea acesteia.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Vă mul.tumesc pentru solutie. Am formulat eu o Contestatie pe care maine dimineata am s-o depun lq regstratura instantei. Sper ca sa se decida cumva dl.judecator Siko Laszlo Csaba sa formuleze motivarea hotararii....

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca vasilel_67 vasilel_67 Ce cai de atac am pentru a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?? Am trimis deja 2 cereri de urgentare a comunicarii ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza redactarea motivarii unei sentinte judecatoresti? anca2883 anca2883 Buna ziua!As dori sa stiu cat dureaza(cu aproximatie)ca un judecator sa motiveze o sentinta.Astept de 2 luni in vederea formularii unui recurs,dar aceasta ... (vezi toată discuția)