CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Leucea sorin	                   

Bună seara, daca sunteți amabil sa îmi răspundeți la o intrebare:în cadrul unei companii private, în cadrul departamentului transport, conducerea are ... (vezi toată discuția)
	                    Leucea sorin	                   

Bună seara, daca sunteți amabil sa îmi răspundeți la o intrebare:în cadrul unei companii private, în cadrul departamentului transport, conducerea are ... (vezi toată discuția)

Sfarlea Sergiu	                   

Mi se poate retine telefonul in timpul programului de munca,de către angajator? (vezi toată discuția)
	                    Sfarlea Sergiu	                   

Mi se poate retine telefonul in timpul programului de munca,de către angajator? (vezi toată discuția)

Sofia 123	                   

Angajatorul are  dreptul  de a interzice telefonul  mobil  la serviciu  vorbim  de o fabrica  de mobila?? (vezi toată discuția)
	                    Sofia 123	                   

Angajatorul are  dreptul  de a interzice telefonul  mobil  la serviciu  vorbim  de o fabrica  de mobila?? (vezi toată discuția)