avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Cine poate traduce un text de o pagina cu terminologie ...
Discuție deschisă în Traduceri

Cine poate traduce un text de o pagina cu terminologie imobiliara,juridica si de constructii?

Buna ziua,

Cine ar putea traduce un text compus de noi prin care propunem unui investitor strain diferite proprietati?In respectivul text exista terminologie juridica,imobiliara si din domeniul constructiilor.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 25 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un birou de traduceri inregistrat ca firma la Registrul comertului si cu activitate declarata la ANAF.
Puteti contacta un traducator autorizat de MJ (gasiti pe site-ul MJ) care este familiarizat cu termenii juridici din domeniul imobiliar si de ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Obtinere atestat de traducator sonika sonika Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am terminat o facultate de profil limbi straine-engl-franc; si doresc sa fac traduceri dar nu juridice, unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Certificat de traducator Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Sunt traducator autorizat de MCC pentru domeniul tehnic. Intrebarea mea este daca MJ autorizeaza si traducatori in domeniul tehnic sau ii autorizeaza numai ... (vezi toată discuția)