avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pentru legalizare acte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pentru legalizare acte

As vrea sa stiu daca se poate apostila o procura speciale facuta in Italia de un notar si tradusa in Tribunal ,si unde trebuie sa ma adresez?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:11, 28 Octombrie 2018
Daca e nevoie de apostila, ea se poate pune doar in Italia. De obicei se pune originalul in limba italiana si o traducere autorizata si legalizata din Romania n-ar mai trebui apostilata pentru folosirea in Romania, cu conditia ca originalul sa fi fost apostilat in prealabil.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am o intrebare???am nevoie de cazier din rimini e,pot sa fac o inputernicire la un notare???ciao procura mai multe limbi???e valabila in romania???dana italia Maschera Maschera As dori sa fac o procura pt Certicat de nastere in original Buletin de identitate Cazier juditiar.... Se poate face cu o singura procura din Italia???cu ... (vezi toată discuția)